Dødsbobehandling i Charlottenlund

Dødsbobehandling

Få rådgivning ved bobehandling i Charlottenlund

Ved dødsfald i familien er det en fordel at rette henvendelse til en advokat med speciale i dødsbobehandling, der kan rådgive jer om forløbet af bobehandlingen i Charlottenlund.

Advokat Bettina Jill Bardram tilbyder gratis formøde, hvor vi gennemgår skifteformerne, typiske arve- og skifteretlige spørgsmål samt anslåede omkostninger ved skiftets gennemførelse. Såfremt alle arvinger er enige om boets behandling, kan skifteretten i Charlottenlund udlægge boet til privat skifte.

Der skal indleveres åbningsstatus til SKAT og skifteret inden et halvt år efter dødsfaldet og boopgørelse skal indleveres inden 15 måneder. Det er en fordel fra start at rådføre sig med en advokat med speciale i dødsbobehandling og advokat Bettina Jill Bardram har omfattende erfaring inden for emnet. Advokat Bettina Jill Bardram rådgiver ligeledes om de skattemæssige konsekvenser af skifteformerne.

Du kan som længstlevende ægtefælle vælge at sidde i uskiftet bo med jeres fællesbørn. Havde afdøde særbørn kan disse give tilladelse til at du sidder i uskiftet bo. Der er en række konfliktmæssige og skattemæssige ulemper ved at sidde i uskiftet bo.

Under et indledende møde vil advokat Bettina Jill Bardram redegøre for fordele og ulemper.

Vælger du at sidde i uskiftet bo skal der indleveres en formueopgørelse til skifteretten, som advokat Bettina Jill Bardram vil være behjælpelig med at udarbejde, ligesom hun vil rådgive dig om de skattemæssige konsekvenser.

Læs mere om Dødsbobehandling

Kontakt Bettina Jill Bardram, Advokat med speciale i dødsbobehandling – Charlottenlund