Boligadvokat i Gentofte

boligadvokat

Boligadvokat Bettina Jill Bardram fører dig kompetent og sikkert igennem dit boligkøb i Gentofte.

Jeg er som advokat den eneste rådgiver i dit boligkøb i Gentofte, der kun varetager dine interesser. Udover min ekspertise som boligadvokat i Gentofte, har jeg ingenting at sælge, hverken lån, forsikringer eller andet. Jeg gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter, således at du sikres de bedst mulige købsvilkår. Jeg ser bl.a. nøje på de forbehold og ansvarsfraskrivelser, som sælger har skrevet ind i købsaftalen. Jeg ser på hvilke forpligtelser, byrder og servitutter, der er pålagt ejendommen, og jeg rådgiver dig i forbindelse med tilstands- og el-rapport, energimærke, jordforurening og tegning af ejerskifteforsikring.

Jeg har korrespondance med ejendomsmægleren og din bank, og jeg behandler den tinglysningsmæssige afslutning af handlen i forbindelse med skødets undertegnelse og anmeldelse til tinglysning, indhentelse af bilag til refusionsopgørelse og udfærdigelse af denne. Læs mere om ejendomshandler.

Kontakt Bettina Jill Bardram, Boligadvokat Gentofte