Rosende omtale af vort kursus med Danske Bank A/S

Tak til Danske Bank

Danske Banks Helsinge Afdeling åbnede torsdag d. 3. marts dørene til et formiddags arrangement med temaet Arv og Pension.

Ud over et veldækket morgenbord mødtes vi af en veloplagt advokat Bettina Jill Kaysø, der i en times tid med megen humor fortalte om arv og arvelovgivningens mange krinkelkroge. Bettina Jill Kaysø kom også ind på konsekvenserne ved ikke at forberede arvefordelingen og fordele og ulemper ved at sidde i uskiftet bo. Vi fik afgjort stof til eftertanke.

Danske Banks pensionskonsulent Kenn Gotschalk tog herefter over.

Med eksempler fra den virkelige verden fortalte han levende og underholdende om pensionslovgivningens krinkelkroge og faldgrupper.

Vi fik nyttig viden med hjem og en opfordring til at overveje, om vi ikke skulle få foretaget et pensionstjek, selvom udbetalingerne måske allerede var sat i gang. Lovgivningen kunne jo have ændret på nogle af de forudsætninger, som vi agerede på, da udbetalingerne blev sat i gang.

 

Personlig rådgiver Birgit Wulff fortjener stor ros for et godt og relevant arrangement. Vi er ikke i tvivl om, at vi kommer igen, næste gang vi ser en invitation i Ugeposten, hvor Danske Banks Helsinge Afdeling kalder til møde.

 

Med venlig hilsen

Allan Andersen Engen 9 3250 Gilleleje