2014 blev rekordår for skilsmisser, hvor knap 20.000 ægteskaber blev afsluttet. I grelle tilfælde kan kampen om værdierne vare lige så længe som selve ægteskabet. Vi sørger for en effektiv sagsbehandling, så du i løbet af en overskuelig tid kan komme videre med dit liv.

VILKÅR
Vi hjælper dig med at skabe et overblik over økonomien og vi rådgiver dig om vilkårene for selve separationen/skilsmissen.

BODELING
Ved separation og skilsmisse ophører et eventuelt formuefællesskab og der skal ske en bodeling. Vi fremskaffer den fornødne dokumentation for en korrekt vurdering af de økonomiske forhold og sikrer dig at du forlader ægteskabet på bedst mulige vilkår.

BØRNENE
Når I går fra hinanden skal der indgås en aftale omkring børnene. Udgangspunktet er at I har fælles forældremyndighed, men der kan være vægtige grunde til at du ønsker ene-forældremyndigheden. Under alle omstændigheder skal der tages stilling til hos hvem af jer børnene skal have bopæl, ligesom der skal aftales en samværsordning. Vi rådgiver dig om dine rettigheder – og såfremt I ikke kan nå til enighed, fører vi sagen i retten.

 

Skilsmisseadvokat Bettina Jill Kaysø

Skilsmisseadvokat i Helsinge
Skilsmisseadvokat i Græsted
Skilsmisseadvokat i Gilleleje
Skilsmisseadvokat i Frederiksværk
Skilsmisseadvokat i Frederikssund
Skilsmisseadvokat i Hornbæk
Skilsmisseadvokat i Hillerød
Skilsmisseadvokat i Helsingør
Skilsmisseadvokat i Birkerød
Skilsmisseadvokat i Allerød
Skilsmisseadvokat i Farum
Skilsmisseadvokat i Slangerup