Ejendomsmægleren varetager sælgers og sin egen vinkælders interesser, og i det hele taget er advokaten den eneste aktør i en ejendomshandel, der udelukkende varetager købers og kun købers interesser.

Advokat Bettina Jill Kaysø gennemgår ejendommens økonomi samt alle handlens øvrige ca. 150 dokumenter, således at I undgår ubehagelige overraskelser, og bliver professionelt rådgivet om, hvad I køber.

Jeres huskøb vil oftest være den største enkeltinvestering, I foretager i jeres liv. Det er derfor vigtig med den rigtige rådgivning.

Det kan være sværere at forholde sig til en prisforskel på mellem 2,5 og 2,7 mio. på et parcelhus end på forskellen på 30 og 40 kr. i supermarkedets køledisk. Mange tror at ejendomsmægleren er objektiv i forholdet mellem sælger og køber. Det er ingenlunde rigtigt.

Underskriver I en købsaftale inden I har gennemgået handlen med jeres advokat er det vigtig at I får indskrevet et advokatforbehold i aftalen.

Et advokatforbehold bør lyde sådan:
“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at købers advokat kan godkende købsaftalen i dens helhed. Godkendelse skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest den … dato … kl. 16.”

Advokat Bettina Jill Kaysø er certificeret Dansk Boligadvokat, og tilbyder jer et gratis formøde, så I ganske uforpligtende kan få et indblik i handlens forløb.

 

Boligadvokat Bettina Jill Kaysø
Helsinge, Græsted, Gilleleje, Frederiksværk, Frederikssund, Hornbæk, Hillerød, Helsingør, Birkerød, Allerød, Farum, Slangerup, Holte, Søllerød, Nærum, Virum, Vedbæk, Hørsholm, Lyngby.

 

Kontakt: +45 9898 8989 | advokat@advokaysoe.dk